WAT KOST HET?

Advocatenkantoor Engels biedt een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur waarin wordt bekeken of onze dienstverlening aansluit bij uw wensen.

Tijdens dit gesprek wordt besproken of u mogelijk in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.  Mocht dit het geval zijn dan blijven de kosten van de advocaat beperkt tot een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage.

In het geval van een procedure kan naast de eigen bijdrage nog sprake zijn van zogenaamd griffierecht en kosten uittreksels. Indien u een inkomen geniet op bijstandsniveau dan kan de gemeente worden verzocht om alle kosten te vergoeden zodat u mogelijk in het geheel geen kosten heeft. 

Alleen advocaten die bij de Raad voor Rechtsbijstand staan ingeschreven, mogen werken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Ons kantoor is door de Raad voor Rechtsbijstand aangemerkt als high trust kantoor. Dit betekent dat transparantie, vertrouwen en begrip hoog in het vaandel worden gedragen.

Voor overige informatie over gefinancierde rechtsbijstand verwijzen wij u naar de site van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org, maar, zoals aangegeven, kunt u voor vragen ook bij ons terecht. 

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand is in beginsel een uurtarief van toepassing. Afspraken over de tarieven behoren tot de mogelijkheden indien na inventarisatie blijkt dat uw zaak zich daarvoor leent. Onze nota’s zijn – vanzelfsprekend – gespecificeerd. Ook hier is ons motto het leveren van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.  

Algemene Voorwaarden

Advocatenkantoor Engels hanteert algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle overeenkomsten die het kantoor met cliënten sluit.

De algemene voorwaarden worden op verzoek gratis aan cliënten toegezonden.

U kunt ze ook hier downloaden.